Insalata di finocchio (venkelsalade)

Insalata di finocchio (venkelsalade)

Insalata di finocchio (venkelsalade)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

2 middelgrote venkelknollen (± 400 gr)
4 eetlepels olijfolie
zout, versgemalen zwarte peper

Bereiden

Houd wat van het groen van de venkel apart om over de salade te
strooien.
Snijd de knol heel dun in de lengte door, zodat alle sliertjes nog aan het
hart vast blijven zitten.
Spreid de sliertjes op een bord, giet de olijfolie erover en breng de
salade op smaak met zout en peper.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus